Aflevering #104 Purpose, Gedrag En Cultuur In De Accountancy Met Petra Tijmstra (Nba, Pwc) En Therese Grohnert (Maastricht University)

#104 Purpose, Gedrag en Cultuur in de accountancy met Petra Tijmstra (NBA, PwC) en Therese Grohnert (Maastricht University)
· Aflevering van de podcast: BusySeasonTalks

In deze aflevering duiken Charlie en Arthur samen met Petra Tijmstra (NBA, PwC) en Therese Grohnert (Maastricht University) in de essentie van het accountantsberoep en accountant zijn. En praten ze over cultuur en leiderschap in de sector. De rol van de accountant vraagt om professionele besluitvorming en een kritische instelling. Maar wat drijft accountants en wat is eigenlijk hun purpose? Hoe navigeren zij door de complexe wereld van regels en menselijke interacties om tot de beste beslissingen te komen?  Luister naar boeiende inzichten over de drie sleutelfactoren die de kwaliteit van besluitvorming beïnvloeden: psychologische veiligheid, interactie en verantwoordelijkheid. We bespreken de nuances van interactie in de praktijk, verrijkt met wetenschappelijke research, experimenten en echte voorbeelden uit de praktijk. Hoe creëer je een omgeving en cultuur waar interactie floreert? En wat betekent dit voor leiderschap binnen de accountancy?  ?? Volg ons op: • LinkedIn • Instagram • TikTok • www.busyseasontalks.nl ?? Wil je reageren? Mail ons dan op hosts@busyseasontalks.nl

BusySeasonTalks

BusySeasonTalks

Gemaakt door: BusySeasonTalks Eerste aflevering: 16/04/2023

De podcast BusySeasonTalks heeft in totaal 84 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#104 Purpose, Gedrag en Cultuur in de accountancy met Petra Tijmstra (NBA, PwC) en Therese Grohnert (Maastricht University)

BusySeasonTalks · 29-01-2024

00:00 0:57:06