Aflevering #116 Een Nieuwe Top 10-Speler In Het Accountantsland. Het Verhaal Van Newtone Met Ron Van Deun En Stefaan Rodts.

#116 Een nieuwe top 10-speler in het accountantsland. Het verhaal van Newtone met Ron van Deun en Stefaan Rodts.
· Aflevering van de podcast: BusySeasonTalks

In deze aflevering hoor je wat er zoal komt kijken bij bedrijfsfusies en de strategische beslissingen die daarvoor nodig zijn. Dat doen we met twee bijzondere gasten bij ons tafel: Stefaan Rodts, CEO bij PKF Wallast, en Ron van Deun, vennoot bij HLB-Witlox van den Boomen. Ze gaan in op de fusie tussen HLB-Witlox van den Boomen, Koenen en CO, PKF Wallast en de rol van Avedon Capital. En ze hebben een primeur voor de BusySeasonTalks: vanaf vandaag gaan ze verder onder de naam 'Newtone'. Een nieuw geluid, een nieuwe toon in Nederland.  Ron en Stefaan gaan met onze hosts Wendy en Arif in op de volgende vragen: •? ?Hoe kwam de samenwerking tot stand en wat betekent hun rol als aandeelhouder voor de toekomst van de nieuwe organisatie? •? ?Hoe gaan ze de nieuwe, gedeelde cultuur creëren in de fusieorganisatie? Luister nu naar deze aflevering van BusySeasonTalks en ontdek wat er allemaal achter de schermen gebeurt bij een fusie.  En vond je deze aflevering interessant? Elke week duiken we in boeiende onderwerpen en gaan we in gesprek met experts uit het veld. Van bedrijfsfusies tot leiderschap, van technologie tot duurzaamheid, we bespreken het allemaal. Abonneer je om geen enkele aflevering te missen en laat ons weten wat je denkt! ???  ?? Volg ons op: •? ?LinkedIn •? ?Instagram •? ?TikTok •? ?www.busyseasontalks.nl ?? Wil je reageren? Mail ons dan op hosts@busyseasontalks.nl

BusySeasonTalks

BusySeasonTalks

Gemaakt door: BusySeasonTalks Eerste aflevering: 16/04/2023

De podcast BusySeasonTalks heeft in totaal 83 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#116 Een nieuwe top 10-speler in het accountantsland. Het verhaal van Newtone met Ron van Deun en Stefaan Rodts.

BusySeasonTalks · 15-04-2024

00:00 0:57:54