Aflevering Koning Van De Reorganisatie Deelt Aanpak: 4 Stappen Die Je Moet Zetten Om Succesvol Te Reorganiseren - Klaas Ariaans (Abn Amro)

Koning van de Reorganisatie deelt aanpak: 4 stappen die je MOET zetten om succesvol te reorganiseren - Klaas Ariaans (ABN AMRO)
· Aflevering van de podcast: C-Level

Reorganiseren is niet leuk, maar wel nodig om je bedrijf gezond te houden. Hoe reorganiseer je succesvol? Welke stappen horen daarbij? De koning van de reorganisatie is met stip Klaas Ariaans. Hij verlaagde in nog geen jaar tijd het management bij ABN AMRO met 95%. Zelden hebben we zoveel reacties gekregen als op ?deze aflevering?. In deze bonus-aflevering deelt Klaas zijn aanpak. Shownotes ?? Thoughtleaders Day 16 juni 2023 ?? Volg Klaas en Tom op LinkedIn ?? Tip: Ontwikkel killer presentatie skills. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg hands-on presentatie tips ???? Op zoek naar een dagvoorzitter? Tom helpt je ???? Maak zelf een podcast

C-Level

C-Level

Gemaakt door: Tom Jessen Eerste aflevering: 30/09/2022

De podcast C-Level heeft in totaal 17 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Koning van de Reorganisatie deelt aanpak: 4 stappen die je MOET zetten om succesvol te reorganiseren - Klaas Ariaans (ABN AMRO)

C-Level · 31-03-2023

00:00 00:13:01