Aflevering 14 - Bonus: Een Nieuw Hoofdstuk In Mijn Leven En Het Mooie Afsluiten Van Een Vorig Hoofdstuk Samen Met Charlotte Van Htbs!

14 - BONUS: Een nieuw hoofdstuk in mijn leven en het mooie afsluiten van een vorig hoofdstuk samen met Charlotte van HTBS!
· Aflevering van de podcast: Café Séparé

Deze bonusaflevering werd opgenomen eind augustus bij Charlotte van "How to be single?". We hebben het over mijn evolutie van "picture perfect" gezinnetje met huisje, tuintje, boompje, kindjes en man naar single co-parent! We hebben het over hoe je plots terug in de datingwereld terechtkomt en moet ontdekken hoe dat swipen dan juist werkt? Deze bonusaflevering is binnen Café Séparé een mooie afsluiter van dat leuke hoofdstuk. Ontdek het snel! Je kan Charlotte terugvinden via: ?@howtobesingle Laat me weten wat je er van vond via ????Instagram???? of ????Facebook???? en denk je dat deze verhalen iemand kan helpen die er nu midden in zit, deel het op je stories en aarzel niet me te taggen! Heb je vragen: mail me via cafesepare.podcast@gmail.com.

Café Séparé

Café Séparé

Gemaakt door: Linda Vandevenne Eerste aflevering: 12/10/2023

De podcast Café Séparé heeft in totaal 31 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

14 - BONUS: Een nieuw hoofdstuk in mijn leven en het mooie afsluiten van een vorig hoofdstuk samen met Charlotte van HTBS!

Café Séparé · 08-11-2023

00:00 01:45:39