Aflevering Hoe Een Oud Frans Bruidsstoeltje De Start Was Van Een Bijzondere Reis Naar Zelfliefde. Met José Vaesen Als Gast.

Hoe een oud Frans bruidsstoeltje de start was van een bijzondere reis naar zelfliefde. Met José Vaesen als gast.
· Aflevering van de podcast: Carla's Care-cast

José Vaesen begon haar project vijf en een half jaar geleden toen ze een oud Frans bruidsstoeltje tegenkwam bij een antiekhandelaarster. Het stoeltje had allerlei symbolen en verschillende soorten vormen spiegeltjes, maar de spiegel in het midden had wel een heel speciale betekenis. En dit werd voor José de aanleiding om er mee door te gaan en een nieuwe invulling te geven aan een oude traditie. Het werd een reis van zelfontwikkeling naar zelfliefde en het ontdekken van haar zielsmissie. Luister in deze podcast naar het boeiende verhaal van José Vaesen. #zelfliefde #bewustzijn #persoonlijkeontwikkeling #bruidsstoeltje #symbolen #kleuren #zielsmissie #spiegel #verbinding #eigenpad #zoektocht #speels   https://www.bruidsstoeltjes.nl/ Jose´ Vaesen (@laparoba) instagram Blijleve.com Carla Blijleve is de host in deze podcast.

Carla's Care-cast

Carla's Care-cast

Gemaakt door: Carla Blijleve Eerste aflevering: 09/10/2022

De podcast Carla's Care-cast heeft in totaal 21 afleveringen

Volgende aflevering

Een berichtje aan jou

Een berichtje aan jou

Maker: Carla Blijleve Datum: 17-09-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Hoe een oud Frans bruidsstoeltje de start was van een bijzondere reis naar zelfliefde. Met José Vaesen als gast.

Carla's Care-cast · 05-06-2023

00:00 00:42:22