Aflevering Michelle Fisser En Laure Jacquier - Integriteit En Corruptie

Michelle Fisser en Laure Jacquier - Integriteit en corruptie
· Aflevering van de podcast: Compliance Adviseert: ervaringen van experts uit de Nederlandse financiële sector

In het kader van de Week van de Integriteit spreken we in deze aflevering met Michelle Fisser, oprichter en eigenaar van Compliance in Motion en voorzitter van de beroepsvereniging van compliance- en integriteitsprofessionals VCO en Laure Jacquier, Director General International Chamber of Commerce in Nederland. De aanleiding van ons gesprek is de Week van de Integriteit die vrijdag 1 december van start gaat. Hoeveel organisaties doen er eigenlijk mee aan de Week van de Integriteit? En wat is het doel van dit initiatief? Is het creëren van awareness voldoende? In hoeverre voelen organisaties een drempel om integriteit op de agenda te zetten? Is het voor medewerkers voldoende duidelijk wat de integriteitsstandaarden zijn van de eigen organisatie, specifiek voor de 'grijze gebieden'? Hoe doet de financiële sector het op het gebied integriteit in vergelijking met andere sectoren? En Nederland ten opzichte van andere landen?  --> Volg de Compliance Adviseert Podcast via de Website en LinkedIn. ---> Compliance Adviseert wordt mede mogelijk gemaakt door Hyarchis, Partner in Compliance, Deloitte en de Volksbank.

Compliance Adviseert: ervaringen van experts uit de Nederlandse financiële sector

Compliance Adviseert: ervaringen van experts uit de Nederlandse financiële sector

Gemaakt door: Compliance Adviseert Eerste aflevering: 06/11/2022

De podcast Compliance Adviseert: ervaringen van experts uit de Nederlandse financiële sector heeft in totaal 131 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Michelle Fisser en Laure Jacquier - Integriteit en corruptie

Compliance Adviseert: ervaringen van experts uit de Nederlandse financiële sector · 27-11-2023

00:00 0:38:10