Aflevering 217: Wat Verteld De Harde Werkster In Jou? Mijn Persoonlijke Verhaal In Het Constant Door Pushen En Weerstand Negeren

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Connect & Grow Podcast

In deze podcast een persoonlijk verhaal over de harde en gedisciplineerde stem in mij. In veel fases van mijn leven durfde ik niet op te geven en had ik de overtuiging dat het zwak zou zijn. Hierdoor ging ik vaak over mijn grens, ook als ik eigenlijk al lang voelde dat het niet meer klopte of resoneerde. Ik voelde dan weerstand, maar de kritische stem was altijd sterker. Hierdoor verloor ik vaak zat mijn energie en voelde ik mentaal verschillende emoties. Ik worstelde vaak intern en dit wilde ik niet aan de buitenwereld laten zien. Pas toen ik mij bewust was van deze stem, kon ik ook andere keuzes maken. Ik kwam meer in verzachting en durfde ook eerder 'op te geven'. Deze zachtere keuzes brachten mij positieve effecten waardoor ik gemotiveerd werd om zo meer naar mijn gevoel te luisteren. Ik bouw nu aan vertrouwen, ondanks ik zeker nog weleens uitgedaagd wordt. Ik hoop jou met deze podcast aan het denken te zetten, in de hoop dat ook jij lievere keuzes voor jezelf gaat maken. Zoek hulp wanneer het nodig is, het is super normaal om dit niet alleen te kunnen. Juist die keuze is enorm krachtig en draagt direct bij aan je nieuwe doel voor meer verzachting. Plan HIER je gratis kennismaking voor het 'Female Connect' programma om samen te kijken of ik jou hiermee kan helpen. >>>Alleen komende tijd is de pilotprijs voor het 'Female Connect' programma nog geldig! >>Ik wil mij aanmelden! << Veel luister plezier! Voel je vrij om op deze podcast te reageren. En super lief als je een 5-sterren review zou willen achterlaten. Liefs, Yvonne Volg mij dagelijks op Instagram ????????????????@yvonnevanhaastregt???????????? (+30K) ?????????????www.yvonnevanhaastregt.nl??????????

Stem website va het jaar
Connect & Grow Podcast

Connect & Grow Podcast

Gemaakt door: Yvonne van Haastregt Eerste aflevering: 19-11-2019

De podcast Connect & Grow Podcast heeft in totaal 305 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

217: Wat verteld de harde werkster in jou? Mijn persoonlijke verhaal in het constant door pushen en weerstand negeren

Connect & Grow Podcast · 02-04-2024

00:00 00:14:43