Aflevering #30 Raymond De Looze Over Persoonlijke Ontwikkeling, (Zelf)Coaching En De Mythe Van De Beste Versies Van Jezelf Worden

#30 Raymond de Looze over persoonlijke ontwikkeling, (zelf)coaching en de mythe van de beste versies van jezelf worden
· Aflevering van de podcast: Creators Podcast

In aflevering #30 spreekt Ruben met Raymond de Looze over persoonlijke groei, (zelf)coaching en de voor- en nadelen van zelfontwikkeling! Raymond helpt professionals en professionele organisaties zich te ontwikkelen. Hij is auteur van de boeken ‘DIY Goeroe’ en ‘Hoe je de beste versie van jezelf wordt’. Zijn vertrekpunt is: je kan het zelf! Dat spreekt ons natuurlijk enorm aan. Als je verder luistert hoor je hoe Ruben en Raymond het hebben over: - de beste versie van jezelf worden en waarom je dit vooral niet moet willen - hoe de coachingswereld gedomineerd wordt door ego’s en hoe Raymond zelf ook in de valkuil stapte van zichzelf centraal stellen - hoe zelfontwikkeling vanzelf gaat en je er eigenlijk helemaal niet veel voor hoeft te doen - en… over hoe je makkelijker keuzes kunt maken en zelfs lichter kunt leven als je leert juist méér opties te creëren > volg ons via: www.CreatorsCompany.nl en creëer meer met onze Free Tools KIT of sluit je aan bij de Creators Community om samen verder te werken aan je ideeën, dromen en doelen.

Creators Podcast

Creators Podcast

Gemaakt door: the Creators Company Eerste aflevering: 10/04/2022

De podcast Creators Podcast heeft in totaal 61 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#30 Raymond de Looze over persoonlijke ontwikkeling, (zelf)coaching en de mythe van de beste versies van jezelf worden

Creators Podcast · 15-03-2022

00:00 1:17:23