Aflevering De Alles Over Hypotheken Show (15): Hoe Kijken Hypotheekadviseurs Naar Funda (10 Punten Om Op Te Letten Bij Het Zoeken Naar Een Woning)

De alles over hypotheken show (15): Hoe kijken hypotheekadviseurs naar Funda (10 punten om op te letten bij het zoeken naar een woning)
· Aflevering van de podcast: De alles over hypotheken show

Tijdens deze aflevering van de Alles over Hypotheken Show bespreken wij hoe hypotheekadviseurs Funda gebruiken bij het zoeken naar een woning. Hierbij worden 10 belangrijke punten opgenoemd waar je goed op moet letten tijdens je zoektocht naar een huis. Natuurlijk is er ook aandacht voor het laatste hypotheek- en woningmarktnieuws, inclusief een bespreking van het resultaat van de verkiezingen en de mogelijke invloed daarvan op de woningmarkt. Verder geeft hypotheekadviseur Natascha iedere aflevering een update over hoe de verkoop van haar eigen woning verloopt. Deze heeft ze namelijk al een tijdje te koop staan. De vraag van de luisteraar komt dit keer van Laura. Zij vraagt zich af of aflosvrij lenen nog mogelijk is om lagere maandlasten te hebben. De presentatie is deze keer in handen van Myrthe Romeijn en Natascha Wienen. De Alles over hypotheken show is een productie van Viisi Hypotheken. Wil je jij een vraag achterlaten? Mail ons dan op myrthe.romeijn@viisi.nl

De alles over hypotheken show

De alles over hypotheken show

Gemaakt door: Viisi Eerste aflevering: 17/07/2022

De podcast De alles over hypotheken show heeft in totaal 19 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

De alles over hypotheken show (15): Hoe kijken hypotheekadviseurs naar Funda (10 punten om op te letten bij het zoeken naar een woning)

De alles over hypotheken show · 24-03-2023

00:00 00:20:01