Aflevering S04e23 - Liverpool Gekloppt

S04E23 - Liverpool GeKloppt
· Aflevering van de podcast: De ArseNL Podcast

Om mee te blijven doen in de titelrace was het van cruciaal belang dat Arsenal thuis wist te winnen van Liverpool. Iets dat in het tijdperk van de afzwaaiende Jurgen Klopp niet al te vaak is gelukt. Na een uitstekende eerste helft scoorde Liverpool op zo'n beetje het slechts mogelijke moment, maar na rust herpakte Arsenal zich en voetbalde zich uiteindelijk naar een dikverdiende 3-1 zege. Liverpool geKloppt! Een prachtige overwinning, die wordt besproken door maar liefst vier man sterk. Vanuit de prachtige studio van VI schuift Matthijs Vegter aan als gast en gastheer. Om te praten over de wedstrijd, zijn liefde voor Arsenal én bijzondere Arsenal-shirts.  - Brekebeentjes Partey en Jesus afwezig - Geweldige eerste helft: Jorginho en Rice de uitblinkers - Een zeldzame fout van Saliba  - Big Virg had het even niet  - Arteta doet een paar Kloppjes  - Volgens Klopp zelf lag het aan de scheidsrechter - Wedstrijdgedragen Arsenal shirts Support the show CONTACT Website: vriendvandeshow.nl/arsenlpodcast Spotify Podimo Twitter: @arsenlpodcast Instagram: @arsenlpodcast Mailen kan ook, naar info@arsenlpodcast.nl Support the show

De ArseNL Podcast

Gemaakt door: Rens Hendriks en Martijn van Zijtveld Eerste aflevering: 15/05/2022