Welkom bij De Bakcast, DE podcast over bakken! Liesbeth en Arjen duiken deze aflevering in de koele wereld van het ijs maken. Hoe moeilijk kan het zijn, daar komen ze al gauw achter.. De professionele ijsmeesters hebben heel veel kennis van de samenstelling van het ijsproces. dat moet ook wel want tegenwoordig vind je in de meeste grote steden wel een paar fantastische ijszaken. Arjen heeft er een paar bij hem om de hoek Liesbeth moet ervoor naar bijvoorbeeld Deventer. Thuis ijs maken is van een heel andere orde, gelukkig, want Liesbeth en Arjen zagen het even niet meer zitten. Zoveel informatie waarvan met name de chemie van het ijsmaken een vooraanstaande rol speelt bij de professionele ijsmeesters. Zij maakten ieder 2 basis recepten zowel met als znder ijsmachine. En proefden de verschillen tussen beide methodes. Echt supersimpel om na te maken dus luister snel naar deze aflevering over roomijs, gelato en vruchtensorbet. En hopelijk beantwoorden we al jullie vragen! De recepten kun je teruglezen op onze website https://debakcast.nl/category/recepten/ Volg ons op www.instagram.com/debakcast/ of https://www.facebook.com/liesbeth.vanbodegomwillemars?locale=nl_NL Kijk voor meer ijs info en opleidingen op bv https://www.ijscentrum.nl/ Heel veel Liefs, Arjen, Liesbeth & Kim
Gemaakt door: Liesbeth en Kim Eerste aflevering: 28-12-2023
De podcast De Bakcast heeft in totaal 63 afleveringen
Maker: Liesbeth en Kim Datum: 03-08-2025
Maker: Liesbeth en Kim Datum: 17-08-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.