Ondanks de groeiende populariteit van plantaardige opties domineren dierlijke eiwitten nog steeds ons dieet. Waarom laten we groenten in de schappen liggen, terwijl we ons tegoed doen aan rund of kip? En wat leren we van het vreemde succes van havermelk? Je hoort het van Lector Psychologie voor een Duurzame Stad Reint Jan Renes en Lector Design Methoden in Food Antien Zuidberg Dit gesprek wordt gemodereerd door Teun van de Keuken. De podcast wordt geïntroduceerd door programmamaker Kees Foekema en podcasthost Lynn Deen. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Gemaakt door: De Balie Eerste aflevering: 29/11/2019
De podcast De Balie Podcast heeft in totaal 204 afleveringen
Maker: De Balie Datum: 16/01/2024
Maker: De Balie Datum: 05-02-2024
Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.