Programmamaker Merlijn Geurts is samen met De Balie chef Marc Raven op een missie om lekker, gezond, verantwoord en betaalbaar eten te serveren in ons restaurant. Maar hoe meer je weet, hoe ingewikkelder het vaak wordt. Hoe kun je nu wél verantwoorde voedselkeuzes maken? Daarom spreekt ze met voedselfilosoof en hoogleraar Michiel Korthals. Zijn grootste kritiek is dat wij als consument vervreemd zijn geraakt van ons eten. Hoe kun je dit als consument tegengaan en waarom is dat zo belangrijk?2 Nov | ? De Koplopers: Kringlooplandbouw8 Nov | ? Shaking up the Food SystemKijk deze programma's live mee via de programmapagina, of de volgende dag via De Balie TVWaardeer je de gratis online content van De Balie? Doe hier een eenmalige bijdrage of word Vriend van De Balie.Privacy Policy and California Privacy Notice.
Gemaakt door: De Balie Eerste aflevering: 29-11-2019
De podcast De Balie Podcast heeft in totaal 320 afleveringen
Maker: De Balie Datum: 15-10-2020
Maker: De Balie Datum: 05-11-2020
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.