Aflevering Aflevering 8 - Vincent De Vaal, Manager Legal Bij Eurofiber Group En Voorzitter Van De Juridische Commissie Van Nldigital.

Aflevering 8 - Vincent de Vaal, Manager Legal bij Eurofiber Group en voorzitter van de Juridische commissie van NLdigital.
· Aflevering van de podcast: De Bedrijfsjurist

In deze podcast voor én door bedrijfsjuristen spreken Diederik Gelauff en Anton-Pieter van Logtestijn met wisselende gasten over de rol van de juridische afdeling en de bedrijfsjurist. In aflevering #8 praten we met Vincent de Vaal, Manager Legal bij Eurofiber Group en voorzitter van de Juridische commissie van NLdigital.   Vincent startte zijn loopbaan als advocaat bij Houthoff, om in 2010 over te stappen naar Eurofiber. Bij dit bedrijf, exploitant van (onder meer) een eigen glasvezelnetwerk en verschillende datacenters, was hij de afgelopen 13 jaar in verschillende bedrijfsjuridische functies werkzaam. Sinds januari 2022 is hij er Manager Legal.   We praten met Vincent over zijn eigen loopbaan en vragen hem wat er nodig is voor een legal counsel om door te kunnen groeien naar de functie van legal manager, legal director of general counsel. Ook spreken we - ik zou bijna zeggen uiteraard - over digitalisering en vragen we hem waarom digitale ontwikkelingen het werk van de bedrijfsjurist complexer maken. Moet je als bedrijfsjurist eigenlijk ook ‘digital savvy’ zijn?

De Bedrijfsjurist

De Bedrijfsjurist

Gemaakt door: de bedrijfsjurist Eerste aflevering: 13/11/2022

De podcast De Bedrijfsjurist heeft in totaal 12 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Aflevering 8 - Vincent de Vaal, Manager Legal bij Eurofiber Group en voorzitter van de Juridische commissie van NLdigital.

De Bedrijfsjurist · 14-02-2023

00:00 28:10