Aflevering #50: Maestro Gaat Alleen Nog Maar Over Tjitske Reidinga En Welke Bn’Er Casht Het Meeste Met Zijn Of Haar Bijverdiensten?

#50: Maestro gaat alleen nog maar over Tjitske Reidinga en welke BN’er casht het meeste met zijn of haar bijverdiensten?
· Aflevering van de podcast: De BLVD Podcast

Omid Scobie, schrijver van het boek ‘Eindstrijd’ over de Britse royals, ligt flink onder vuur. Volgens onze royaltyverslaggever Annemarie de Kunder luidt het onthullende boek dan ook meteen het einde van zijn carrière als auteur in. Madonna liet fans deze week lang wachten en daar vindt Luuk wat van, Rob speurde het hele internet af voor de trouwlocatie van Suzan en Freek en de heren duiken in het leven van ‘enigma’ Jetske van den Elsen. Tot slot had Tjitske Reidinga de lachers op haar hand in ‘Maestro’, maar is het wel zo verstandig om haar uit te nodigen in je tv-programma?

De BLVD Podcast

De BLVD Podcast

Gemaakt door: RTL Boulevard Eerste aflevering: 20/10/2022

De podcast De BLVD Podcast heeft in totaal 68 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#50: Maestro gaat alleen nog maar over Tjitske Reidinga en welke BN’er casht het meeste met zijn of haar bijverdiensten?

De BLVD Podcast · 07-12-2023

00:00 00:45:47