Aflevering S1.E2 Creativiteitgeest || Boris Nihom Over Nieuwsgierigheid, De Creatieve Sector En Het Beste Restaurant Ter Wereld

S1.E2 Creativiteitgeest || Boris Nihom over nieuwsgierigheid, de creatieve sector en het beste restaurant ter wereld
· Aflevering van de podcast: De Creativiteitgeest Podcast

?? Met veel enthousiasme presenteren wij onze tweede podgast van de Creativiteitgeest: Boris Nihom (CEO Dentsu Creative Amsterdam) ?? Ooit was hij resident DJ bij WickedJazzSounds, vandaag de dag is hij welbekend in de creatieve sector. Hij studeerde ooit filosofie en communicatie wetenschappen: een gouden combi om als CEO van Dentsu Creative te filosoferen over creatief werk. Dagelijks is hij bezig met het creëren van een omgeving waar creativiteit en creatievelingen kunnen floreren. ???  Zo hebben wij het met Boris over de samenhang tussen conceptuele creativiteit en "the craft", het vermogen om je voor te kunnen stellen dat de wereld net zo goed anders kan zijn dan hij nu is, de opkomst van AI in de creatieve sector, en wat een creatieve organisatie kan leren van het beste restaurant ter wereld.

De Creativiteitgeest Podcast

De Creativiteitgeest Podcast

Gemaakt door: Mattie & Rudy Eerste aflevering: 07/05/2023

De podcast De Creativiteitgeest Podcast heeft in totaal 6 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S1.E2 Creativiteitgeest || Boris Nihom over nieuwsgierigheid, de creatieve sector en het beste restaurant ter wereld

De Creativiteitgeest Podcast · 19-05-2023

00:00 00:51:00