Aflevering 12 Januari 2023, De Dag Dat Ruud Smulders Zijn Alcoholistische Moeder Opgaf (En Haar Daardoor Weer Terug Kreeg)

12 januari 2023, de dag dat Ruud Smulders zijn alcoholistische moeder opgaf (en haar daardoor weer terug kreeg)
· Aflevering van de podcast: De dag dat alles anders werd.

Ruud Smulders toert op dit moment met zijn voorstelling 'Rudiversum' door het land. Lovende recensies, veel succes. Deze voorstelling is heel persoonlijk en dat persoonlijke heeft natuurlijk ook een andere kant, want een moeder die lijdt aan alcoholisme, dat is natuurlijk niet de moeder die je jezelf gunt. Dat het een mooie voorstelling oplevert is één kant, over alle andere kanten hadden Ruud en ik het in deze aflevering van 'De Dag Dat Alles Anders Werd.' Een bijzonder gesprek over accepteren, negeren, loslaten en het leven in het algemeen. Over liefde, over maken en dus over 'succes' Als je de kans nog hebt, ga dan vooral naar die voorstelling! De Dag Dat Alles Anders Werd, wordt gemaakt door Erik Kuperus  Wil jij over jouw dag praten neem dan hoor ik dat graag via erik@ergensvoorstaan.nl --- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/erik-kuperus8/message

De dag dat alles anders werd.

De dag dat alles anders werd.

Gemaakt door: Erik Kuperus Eerste aflevering: 16/11/2023

De podcast De dag dat alles anders werd. heeft in totaal 44 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

12 januari 2023, de dag dat Ruud Smulders zijn alcoholistische moeder opgaf (en haar daardoor weer terug kreeg)

De dag dat alles anders werd. · 14-01-2024

00:00 01:22:08