Aflevering Episode 5: Darts-Commentator Jacques Nieuwlaat Over Spraakmakend 'Interview' Van Jermaine Wattimena: 'Dit Is Slecht'

Episode 5: Darts-commentator Jacques Nieuwlaat over spraakmakend 'interview' van Jermaine Wattimena: 'Dit is slecht'
· Aflevering van de podcast: De Darts Podcast

In deze aflevering van de Sportnieuws.nl Darts-podcast praten presentatoren Robert Hüsken en Martijn Baars uitgebreid met Jacques Nieuwlaat. Dé kenner in Nederland als het gaat om het darten. Bij Viaplay verzorgt hij weer het commentaar. En dat doet hij al 20 jaar. Wanneer komt zijn pensioen in zicht? "Ik hoop dat mijn vrienden het eerlijk tegen me zeggen als mijn houdbaarheidsdatum op is. Darten is echt een passie van me, maar ik wil graag zelf stoppen als het zover is. Ik hoop niet dat iemand anders voor mij moet beslissen dat het 'op' is bij me. Maar in mijn hoofd heb ik nog een jaar of 10." Ook kijkt Nieuwlaat terug op het interview dat Jermaine Wattimena gaf na zijn verloren WK-wedstrijd tegen Nathan Rafferty. Binnen een paar woorden blies het stoom uit zijn oren en besloot Viaplay-interviewer Arjan van der Giessen er een punt achter te zetten. "Dit is heel slecht. Slecht voor Jermaine's sponsoren en slecht voor alles wat om hem heen hangt. Dit straalt alleen maar op hem af." See omnystudio.com/listener for privacy information.

De Darts Podcast

De Darts Podcast

Gemaakt door: Sportnieuws.nl Eerste aflevering: 24/12/2022

De podcast De Darts Podcast heeft in totaal 6 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Episode 5: Darts-commentator Jacques Nieuwlaat over spraakmakend 'interview' van Jermaine Wattimena: 'Dit is slecht'

De Darts Podcast · 23-12-2022

00:00 00:51:44