Aflevering Hoe Pensioenfondsen Afspraken Aanpassen Om Meer Te Indexeren

Hoe pensioenfondsen afspraken aanpassen om meer te indexeren
· Aflevering van de podcast: De Dekkingsgraad

De Dekkingsgraad is de tweewekelijkse nieuwspodcast van Pensioen Pro. Daarin lichten redacteuren van Pensioen Pro in ongeveer een kwartier het belangrijkste pensioennieuws van de afgelopen periode toe. In deze aflevering: - De pensioenfondsen PGB, ING, PostNL en KLM-grondpersoneel hebben bestaande indexatieafspraken voor 2023 aangepast om deelnemers meer te compenseren voor de torenhoge inflatie. Redacteur Sameer van Alfen vertelt hoe ze dat doen. - PMT en PME willen het aandeel woningen in hun Europese vastgoedportefeuille verhogen van 25% naar ongeveer 45% in 2025. Waarom ze dat doen, legt Sameer van Alfen ook uit. - Alle veertien pensioenfondsen die in 2019 het Klimaatcommitment hebben ondertekend, hebben eind vorig jaar zoals afgesproken een actieplan ingediend. Hoe ze het doel om de CO2-uitstoot in 2030 te halveren willen behalen, vertelt redacteur Frank van Alphen. Presentatie: Ilse Akkermans See omnystudio.com/listener for privacy information.

De Dekkingsgraad

De Dekkingsgraad

Gemaakt door: Pensioen Pro Eerste aflevering: 25/09/2022

De podcast De Dekkingsgraad heeft in totaal 19 afleveringen

Vorige aflevering

Het hete hangijzer van de nieuwe pensioenwet

Het hete hangijzer van de nieuwe pensioenwet

Maker: Pensioen Pro Datum: 14/12/2022

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Hoe pensioenfondsen afspraken aanpassen om meer te indexeren

De Dekkingsgraad · 11-01-2023

00:00 00:16:49