Aflevering De Economische Stand Van Nederland | Waarom Kiezen Bedrijven De Laatste Tijd Voor Een Zzp'er In Plaats Van Uitzendkracht?

De economische stand van Nederland | Waarom kiezen bedrijven de laatste tijd voor een zzp'er in plaats van uitzendkracht?
· Aflevering van de podcast: De economische stand van Nederland | BNR

Na een paar goede coronajaren, staat de uitzendbranche in Nederland voor een aantal grote uitdagingen en tegenvallers. Minder vraag, een vastgelopen economie en een overvloed aan zzp’ers zijn nog maar het begin. En wat betekent de nieuwe politieke wind die gaat waaien voor het al achterlopende beleid vanuit Den Haag? Te gast is Jurriën Koops, directeur van de Algemene Bond Uitzendondernemingen, de ABU. Presentator Thomas van Zijl vraagt hem...  - wat er momenteel misgaat in de sector; - wat de bedreiging is van zzp'ers op de branche - hoe de balans op de arbeidsmarkt weer terug kan komen; De economische stand van Nederland  Van automatisering tot zzp-wetgeving, van loonkloof tot hete herfst, van energiecrisis tot woningcrisis: hoe staat de Nederlandse economie er eigenlijk voor? En welke impact hebben internationale ontwikkelingen? Thomas van Zijl bespreekt het met economen en andere deskundigen in 'De economische stand van Nederland'. Elke woensdag om tien over een op BNR en in je podcastapp.  See omnystudio.com/listener for privacy information.

De economische stand van Nederland | BNR

De economische stand van Nederland | BNR

Gemaakt door: BNR Nieuwsradio Eerste aflevering: 20/02/2024

De podcast De economische stand van Nederland | BNR heeft in totaal 15 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

De economische stand van Nederland | Waarom kiezen bedrijven de laatste tijd voor een zzp'er in plaats van uitzendkracht?

De economische stand van Nederland | BNR · 20-03-2024

00:00 00:15:21