Aflevering S1e5: 'We Zijn Een Redelijk Anoniem Bestuur, Maar Willen Graag Een Bijdrage Leveren Aan De Club' (Ft. Rick Ruisch)

S1E5: 'We zijn een redelijk anoniem bestuur, maar willen graag een bijdrage leveren aan de club' (ft. Rick Ruisch)
· Aflevering van de podcast: De Excelsior Podcast

Elke voetbalclub heeft een bestuur of Raad van Commissarissen. Zo ook Excelsior. In de nieuwe Excelsior Podcast schuift het bestuurslid commerciële zaken Rick Ruisch aan bij Daan Bovenberg en Frank Vijg. Daarin bespreken ze rol van het bestuur, Ricks zoektocht naar woningen voor spelers en natuurlijk Excelsior-Feyenoord. ‘Hoe kan je als bestuur nou iemand corrigeren die 80 uur met die club bezig is en dan vinden dat je het beter weet', vertelt Ruisch over zijn rol en die van het bestuur. 'Wij als bestuur moeten sturen. Een raad van bestuur zijn. We bewaken de lange termijn visie. Maar ik vind het fijn om te sparren met Daan bijvoorbeeld en dingen voorleggen vanuit mijn ervaring als ondernemer, maar ik ga het niet beter doen.’ Daarnaast komt de SROI bijeenkomst aan bod en de documentaire die Excelsior onlangs maakte over Jan Bak. Hij is hier te zien.

De Excelsior Podcast

De Excelsior Podcast

Gemaakt door: TIEN Producties Eerste aflevering: 28/09/2023

De podcast De Excelsior Podcast heeft in totaal 15 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S1E5: 'We zijn een redelijk anoniem bestuur, maar willen graag een bijdrage leveren aan de club' (ft. Rick Ruisch)

De Excelsior Podcast · 21-11-2023

00:00 0:52:44