Aflevering Niet Alleen De Know How, Maar Ook De Know Why

Niet alleen de know how, maar ook de know why
· Aflevering van de podcast: De FMCG Innovatie Podcast

In deze aflevering gaan we in gesprek met Mark Zevenhuijzen. Mark heeft Food Technology gestudeerd aan de HAS, in hart en nieren een gepassioneerde voedingsmiddelentechnoloog en altijd binnen Food gewerkt. Gestart als Quality Assurance Manager bij Interovo Egg Group, Verbakel & Seggelink, Van Rijn Group, en zijn rol iedere keer verbreed. Innovatie, Development & Technology binnen Bouter Group (strat. Partner Ahold/ Delhaize), Royal A-ware en Signature Foods. We hebben het in deze podcast over het belang van samen, zo vroeg mogelijk mee kunnen denken, niet defensief innoveren maar kans kijken. Kennis (binnenhouden) is key, de uitdaging op technologische kennis, succes van een goed proces en echte evaluaties. Waarbij het niet alleen draait om de know how, maar zeker ook om de know why. Mark is oprichter van 7huijzen food quality & innovation management en zet zijn brede ervaring op verschillende manieren in op het snijvlak van Innovatie, Technologie, Quality Assurance & Operations. Altijd kijkend naar wat wèl mogelijk is…

De FMCG Innovatie Podcast

De FMCG Innovatie Podcast

Gemaakt door: Theo Toering Eerste aflevering: 19/03/2023

De podcast De FMCG Innovatie Podcast heeft in totaal 11 afleveringen

Vorige aflevering

Innovatie als ondeugd van de CEO

Innovatie als ondeugd van de CEO

Maker: Theo Toering Datum: 10/11/2023

Volgende aflevering

Het grote probleem van start- en scale-ups in food

Het grote probleem van start- en scale-ups in food

Maker: Theo Toering Datum: 22-02-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Niet alleen de know how, maar ook de know why

De FMCG Innovatie Podcast · 01-12-2023

00:00 0:52:43