Aflevering Aflevering #2-5 Van Lastige Student Naar Bevlogen Docent! Mentor En Engels Docent Golan Muhyaldin Pakt Haar Creatieve Vrijheid In Het Mentorschap!

aflevering #2-5 Van lastige student naar bevlogen docent!  Mentor en engels docent Golan Muhyaldin pakt haar creatieve vrijheid in het mentorschap!
· Aflevering van de podcast: De gelukkige docent

Docent aan het roc van Nijmegen, Golan Muhyaldin geeft haar werlgeluk een 9,5. Dankbaar voor fijne collega's en leuke studenten en een teamleider die haar de ruimte geeft die ze nodig heeft om haar lessen en mentorschap op eigen wijze vorm te geven. Dat Golan vroeger zelf geen makkelijke leerling was gebruikt ze nu in haar voordeel.  Golan ontwikkelde een methode aan de hand van de 'moodmeter van Marc Brackett' waarmee ze studenten helpt om hun gevoelens te herkennen en te verwoorden. Kijk voor meer info op www.unifyhorizons.com

De gelukkige docent

De gelukkige docent

Gemaakt door: Paulien knol Eerste aflevering: 09/10/2022

De podcast De gelukkige docent heeft in totaal 37 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

aflevering #2-5 Van lastige student naar bevlogen docent! Mentor en engels docent Golan Muhyaldin pakt haar creatieve vrijheid in het mentorschap!

De gelukkige docent · 05-11-2021

00:00 0:33:16