Aflevering #100: Pan Amsterdam, Wat Is Er Dit Jaar Te Zien? Met Pien Rademakers, Margitte Verwoerdt En Krista Van Oudheusden

#100: PAN Amsterdam, wat is er dit jaar te zien? Met Pien Rademakers, Margitte Verwoerdt en Krista van Oudheusden
· Aflevering van de podcast: De Interieur Club Podcast

Podcast 100! PAN Amsterdam is de jaarlijkse kunstbeurs in de RAI Amsterdam. Waarom is het interessant voor interieurprofessionals om hier naar toe te gaan? En wat kunnen wij verwachten dit jaar van deze kunstbeurs? Te gast bij Mark Timo zijn Margitte Verwoerdt namens PAN en twee exposanten Pien Rademakers van Rademakers Gallery en Krista van Oudheusden van AtKris Studio. Margitte Verwoerdt is kunstadviseur en Manager programmering, samenwerkingen en events voor PAN Amsterdam. Als kunsthistorica heeft Margitte 15 jaar ervaring opgedaan in de kunstmarkt bij galeries, kunsthandels en veilinghuizen en adviseert zij particulieren en bedrijven met de aan- en verkoop en het taxeren van kunst. Ook verbindt zij kunstenaars aan bedrijven voor speciale opdrachten of treedt ze op als curator. Sinds 3 jaar is zij hiernaast verantwoordelijk voor het creëren van de uitgebreide programmering van de PAN Podium talks, waar uiteenlopende thema's aan bod komen en het aantrekken van nieuwe samenwerkingen & sponsorships. Onze tweede gast in deze podcast is Pien Rademakers. Met Rademakers Gallery staat ze ook dit jaar weer op PAN Amsterdam. De gallery is in 2007 opgericht door kunsthistorica Pien Rademakers. De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunstwerken van opkomende en gerenommeerde kunstenaars op het snijvlak van kunst, fotografie, mode en design. Daarnaast staat Rademakers Gallery kunstliefhebbers en verzamelaars met raad en daad terzijde en presenteert zij haar kunstenaars als creatief agentschap, waardoor het mogelijk is om een werk in opdracht te bestellen. Krista van Oudheusden maakt met AtKris Studio haar debuut op de PAN. AtKris Studio is een snelgroeiend bedrijf in vintage design meubelen dat internationaal opereert. "Het vinden van de beste vintage design meubelen voor jou, dat is waar wij goed in zijn!" AtKris Studio is een vintage designgalerie die zich richt op de inkoop van designmeubilair uit de 20e eeuw. In deze eerste podcast van de maand november alles over deze kunstbeurs van 19 tot 26 november in Amsterdam. Kom jij langs op vrijdag 24 november op de interieurdag? Regel hier je gratis ticket!

De Interieur Club Podcast

De Interieur Club Podcast

Gemaakt door: De Interieur Club Podcast Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast De Interieur Club Podcast heeft in totaal 143 afleveringen

Vorige aflevering

#99: Mart Visser, modeontwerper? Kunstenaar? Of marketingstrateeg?

#99: Mart Visser, modeontwerper? Kunstenaar? Of marketingstrateeg?

Maker: De Interieur Club Podcast Datum: 30/10/2023

Volgende aflevering

Introductie Seizoen 3 van De Interieur Club Podcast!

Introductie Seizoen 3 van De Interieur Club Podcast!

Maker: De Interieur Club Podcast Datum: 10-11-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#100: PAN Amsterdam, wat is er dit jaar te zien? Met Pien Rademakers, Margitte Verwoerdt en Krista van Oudheusden

De Interieur Club Podcast · 06-11-2023

00:00 00:36:02