Aflevering #104: Meet De Business Club Members, Ben Jij Er Ook Bij 1 Januari? Met Clarissa Van Holland En Marielle Van Essen

#104: Meet de Business Club Members, ben jij er ook bij 1 januari? Met Clarissa van Holland en Marielle van Essen
· Aflevering van de podcast: De Interieur Club Podcast

De Interieur Business Club gaat bijna beginnen. In de eerste podcast aflevering van december gaat Mark Timo in gesprek met lichtontwerper Clarissa van Holland van Design in Light en interieurontwerper Marielle van Essen van Van Essen interiors. Wat zijn hun uitdagingen in het ondernemen? Waarom hebben zij gekozen om member te worden van De Business Club? En wat verwachten zij van De Business Club? Clarissa van Holland is lichtontwerper en richtte in 2021 Design in Light op. Clarissa heeft gewerkt voor een van de grootste lichtspecialisten in Nederland. Hier werkte ze dagelijks aan diverse lichtconcepten voor talloze omgevingstypes, van woningen tot publieke ruimtes. Daarnaast heeft ze haar kennis vergroot door het volgen van cursussen en trainingen op het gebied van licht en interieur. Clarissa heeft het diploma HBO Lichtontwerp op zak, maar volgt nog steeds trainingen en cursussen, aangezien de techniek niet stil blijft staan. Wat zijn haar uitdagingen in haar interieurbedrijf? Interieurontwerper Marielle van Essen was in seizoen 2 in aflevering 53 van De Interieur Club Podcast te gast en vertelde over haar carrièreswitch. Misschien dat de switch 20 jaar van succesvol strafrechtadvocaat met een eigen advocatenkantoor met 12 man personeel naar interieurontwerper bijzonder is. Voor Marielle zelf was het een logische stap: "na jaren mijn werk verbaal te hebben geuit, voelde ik sterk de behoefte mezelf en het verhaal van klanten visueel te uiten." In deze podcast leer je Clarissa en Marielle beter kennen en hun keuze om zich aan te sluiten bij De Interieur Business Club.

De Interieur Club Podcast

De Interieur Club Podcast

Gemaakt door: De Interieur Club Podcast Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast De Interieur Club Podcast heeft in totaal 140 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#104: Meet de Business Club Members, ben jij er ook bij 1 januari? Met Clarissa van Holland en Marielle van Essen

De Interieur Club Podcast · 04-12-2023

00:00 00:23:57