Aflevering Fiona Van Hoorn Over Wedstrijdbodybuilding, Eetbuien, Depressie En In Contact Komen Met Gevoelens En Emoties.

Fiona van Hoorn over wedstrijdbodybuilding, eetbuien, depressie en in contact komen met gevoelens en emoties.
· Aflevering van de podcast: De Inventio Podcast

Fiona van Hoorn over wedstrijdbodybuilding, eetbuien, depressie en in contact komen met gevoelens en emoties. Fiona, bodybuildster en coach en beginnend personal trainer. In deze aflevering deelt Fiona haar kwetsbare verhaal. Ze vertelt hoe ze vanuit haar eerste bodybuildingprep in een eetstoorniskliniek en uiteindelijk een depressie belandde. Periodes van wedstrijdbodybuilding, controleverlies, eetbuien, en alles loslaten wisselen elkaar gedurende meerdere jaren af.  Vanuit de kern schuilde hier een diepere laag van perfectionisme, een drang naar presteren, zelfafwijzing en een slecht zelfbeeld onder.  Een rollercoaster met hoge pieken en diepe dalen, zowel op sportief als op persoonlijk gebied waarin ze door de jaren heen enorm veel heeft geleerd over zichzelf.  Luister haar verhaal en ontdek hoe zij door middel van vertragen haar gedachtenpatronen heeft leren herkennen en in contact is gekomen met haar gevoel en op deze manier uit deze vicieuze cirkel heeft kunnen stappen.  Vond je de podcast interessant of waardevol? Vergeet hem dan niet te delen, liken en een review achter te laten. Wil jij meer weten over Fiona? Bekijk dan haar Instagram (https://www.instagram.com/fionavanhoorn/) of website (https://empoweracademy.nl/) De website van Inventio: https://www.inventiocoaching.nl/ Volg ons op socials meer info en content: Instagram: https://www.instagram.com/wesley.de.groot_/ Tiktok: https://www.tiktok.com/@wesley.de.groot

De Inventio Podcast

De Inventio Podcast

Gemaakt door: Wesley de Groot Eerste aflevering: 08/02/2024

De podcast De Inventio Podcast heeft in totaal 18 afleveringen

Volgende aflevering

Gelukkig zijn is een keuze

Gelukkig zijn is een keuze

Maker: Wesley de Groot Datum: 19-05-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Fiona van Hoorn over wedstrijdbodybuilding, eetbuien, depressie en in contact komen met gevoelens en emoties.

De Inventio Podcast · 12-05-2023

00:00 1:22:14