Aflevering [Luisterverhaal] Het Geheim Van Langer Leven: Is Dat Werkelijk In De 'Blue Zones' Te Vinden?

[Luisterverhaal] Het geheim van langer leven: is dat werkelijk in de 'Blue Zones' te vinden?
· Aflevering van de podcast: De kamer van Klok

Al zolang de mensheid bestaat, zoekt zij een formule om levensduur te rekken. In de zogeheten ‘Blue Zones’ zouden buitensporig veel mensen wonen die ouder worden dan 100. De geheimen van plaatsen als Sardinië en Okinawa worden uitputtend bestudeerd. In Amerika brengen projectontwikkelaars hun bouwprojecten aan de man met blauwezoneprojecten, waarvan er inmiddels al meer dan tachtig zijn. Ook in Nederland liggen er plannen voor een eerste ‘Man Made Blue Zone’.

Mediaverslaggever Emma Curvers sprak met verouderingsonderzoekers en vraagt zich af: Welke geheimen van de eeuwige jeugd importeren we naar Nederland, en weten we zo zeker dat het de juiste geheimen zijn? Dit verhaal verscheen eerder in Volkskrant Magazine. HET LUISTERVERHAAL  Een bijzonder verhaal uit de Volkskrant dat wordt geïntroduceerd door de auteur zelf. Verhaal: Emma Curvers Montage en sounddesign: Mona De Brauwer Eindredactie: Corinne van Duin en Julia van Alem Voorlezer: Karin Douma Met dank aan Justin Mol en Thinium Audioboekproducties  See omnystudio.com/listener for privacy information.

De kamer van Klok

De kamer van Klok

Gemaakt door: de Volkskrant Eerste aflevering: 16/02/2021

De podcast De kamer van Klok heeft in totaal 693 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

[Luisterverhaal] Het geheim van langer leven: is dat werkelijk in de 'Blue Zones' te vinden?

De kamer van Klok · 31-03-2024

00:00 00:24:39