Aflevering Hoe We De Internationale Trein Terug Kunnen Krijgen

Hoe we de internationale trein terug kunnen krijgen
· Aflevering van de podcast: de Klimaatkwestie

Een reiziger die de trein naar het buitenland pakt, maakt het zichzelf niet gemakkelijk. Boek een ticket naar zeg, Kopenhagen - als het al lukt om wegwijs te worden uit verschillende buitenlandse websites - en je ziet: een reis van twaalf uur, duurder dan het vliegtuig en zes keer overstappen. Wie een overstap mist door een vertraagde trein, mag helemaal zelf uitvogelen hoe de reis verder moet.

Toch ziet het er goed uit voor het internationale treinverkeer. De afgelopen maanden meldde de ene na de andere nieuwe spoorvervoerder zich. Hun doel: het internationaal treinvervoer nieuw leven inblazen. Hoe we de internationale trein kunnen terugkrijgen, vertelt Trouw-redacteur Hanne Obbink in deze aflevering van de Klimaatkwestie.

Lees ook:

Trein gaat vliegtuig voorlopig maar mondjesmaat vervangen

NS International verkoopt meer treinkaartjes dan voor corona, vooral Zürich, Wenen en Milaan populairder

Deze aflevering van de Klimaatkwestie is gemaakt door Nienke Zoetbrood en Hannah van der Wurff. Mixage: George Paul Henneberke. Eindredactie: Charlot Verlouw en Michael Royall. Met dank aan Hanne Obbink.  Support the show: https://abonnement.trouw.nl/?otag=t2ejen&utm_source=tr&utm_medium=interne_referral&utm_content=footer&mid=CAM-koj66x%7CTCH-koj6xr%7CTCO-lx2qmx%7CCTY-5g6nol%7CCCO-5g6nol%7CPRG-4o96wo See omnystudio.com/listener for privacy information.

de Klimaatkwestie

de Klimaatkwestie

Gemaakt door: Trouw Eerste aflevering: 02/04/2023

De podcast de Klimaatkwestie heeft in totaal 19 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Is waterstof de toekomst?

Is waterstof de toekomst?

Maker: Trouw Datum: 19-01-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Hoe we de internationale trein terug kunnen krijgen

de Klimaatkwestie · 22-12-2023

00:00 00:23:18