Aflevering Het Wk Is Van Hem: Bondscoach Sven Vanthourenhout Na De Troimf: “Na 25 Km Zakte Remco Af Naar De Wagen: ‘Coach, Ik Ben Super Vandaag”

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Koers is van ons

Van Leuven tot Wollongong ziet de wereld van bondscoach Sven Vanthourenhout er helemaal anders uit. De spanning tussen Remco Evenepoel en Wout van Aert is ontmijnd en terwijl er een jaar geleden nog kritiek kwam op de tactiek, liep op dit WK alles quasi perfect. Met Remco en Wout zitten we nog lang goed, aan Vanthourenhout om onze Galácticos ook de komende jaren te laten samenspelen als een ploeg. Host: Michaël Van Damme Gast: Sven Vanthourenhout Sponsor: Skoda Sounddesign: Xavier De Clercq (House of Media) Postproductie: Elisabeth Verstraete (House of Media) Uitgever: Het Nieuwsblad

Stem website va het jaar
De Koers is van ons

De Koers is van ons

Gemaakt door: Het Nieuwsblad Eerste aflevering: 24-03-2022

De podcast De Koers is van ons heeft in totaal 151 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Het WK is van Hem: bondscoach Sven Vanthourenhout na de troimf: “Na 25 km zakte Remco af naar de wagen: ‘coach, ik ben super vandaag”

De Koers is van ons · 04-10-2022

00:00 00:43:03