Aflevering Daar Is De Strade Bianche: "De Kwelduivel Van Remco Evenepoel In De Giro Wordt Een Van De Favorieten In Siena"

Daar is de Strade Bianche: "De kwelduivel van Remco Evenepoel in de Giro wordt een van de favorieten in Siena"
· Aflevering van de podcast: De Koers is van ons

We ruilen de kasseien voor witte Italiaanse wegen. Doet Mathieu van der Poel in de Strade Bianche wat hij altijd doet: er meteen staan? Kan Tim Wellens zijn bloedvorm verzilveren? Of slaat de renner die Remco Evenepoel van de roze trui hield toe? Evenepoel zelf trekt intussen naar de meest begeerde berg in het wielrennen en slaapt er in navolging van onze chef wielrennen Wim Vos in hotel Parador. Leg daar maar een extra blokje op het haardvuur, Remco. Host: Michaël Van Damme Gasten: Jan-Pieter De Vlieger en Wim Vos Stagiair: Lander Loots Uitgever: het Nieuwsblad Productie: Bert Heyvaert en Guillaume Maebe Sponsor: Skoda Montage: Elisabeth Verstraete (House of Media) Sounddesign: Xavier De Clercq (House of Media) Locatie: Mediahuis Antwerpen

De Koers is van ons

De Koers is van ons

Gemaakt door: Het Nieuwsblad Eerste aflevering: 24/03/2022

De podcast De Koers is van ons heeft in totaal 151 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Daar is de Strade Bianche: "De kwelduivel van Remco Evenepoel in de Giro wordt een van de favorieten in Siena"

De Koers is van ons · 01-03-2023

00:00 00:39:44