Aflevering Daar Is De Ronde Van Vlaanderen: "Jumbo-Visma Zijn De Galácticos Van Het Voorjaar En Zondag Spelen Ze De Cl-Finale"

Daar is de Ronde van Vlaanderen: "Jumbo-Visma zijn de Galácticos van het voorjaar en zondag spelen ze de CL-finale"
· Aflevering van de podcast: De Koers is van ons

Het is gedaan met cadeautjes uitdelen, althans onder de renners. Wij wielerliefhebbers krijgen zondag het cadeau dat nummer één op ons verlanglijstje staat: de Ronde van Vlaanderen. Een goed gevulde podcast over de dominantie van Jumbo-Visma, over PDF’jes waarop alle scenario’s voor Vlaanderens Mooiste nu al staan beschreven, het Sesamstraat-drugskartel en een ontnuchterende pili-pili pil waar een drievoudige winnaar van de Ronde van Vlaanderen een kater aan overhield. Oh en wie de Ronde gaat winnen? Nathan Van Hooydonck natuurlijk! Met dank aan de Oesterdam. Gasten: Wim Vos en Jan-Pieter De Vliegher Host: Michaël Van Damme Locatie: Mediahuis Antwerpen Uitgever: het Nieuwsblad Stagiair: Lander Loots Productie: Bert Heyvaert en Guillaume Maebe Sponsor: Skoda Montage: Elisabeth Verstraete (House of Media) Sounddesign: Xavier De Clercq (House of Media)

De Koers is van ons

De Koers is van ons

Gemaakt door: Het Nieuwsblad Eerste aflevering: 24/03/2022

De podcast De Koers is van ons heeft in totaal 151 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Daar is de Ronde van Vlaanderen: "Jumbo-Visma zijn de Galácticos van het voorjaar en zondag spelen ze de CL-finale"

De Koers is van ons · 30-03-2023

00:00 00:55:04