Aflevering Café Koers Na Parijs-Roubaix Met Dirk De Wolf En Benji Naesen: "Van Aert Haalt Van Der Poel Nooit Meer Bij In De Monumenten"

Café Koers na Parijs-Roubaix met Dirk De Wolf en Benji Naesen: "Van Aert haalt Van der Poel nooit meer bij in de Monumenten"
· Aflevering van de podcast: De Koers is van ons

Mathieu van der Poel komt met zijn vierde Monument op gelijke hoogte van Tadej Pogacar en slaat een driepuntenkloof met Wout van Aert. Onze Café Koers-analisten Dirk De Wolf en Benji Naesen geloven niet dat hij die kloof ooit nog dicht. Vingerwijzen is niet op zijn plaats, want Van Aert deed alles perfect tot die lekke band op Carrefour de l’Arbre. “Wat als...”, het is een vraag die Wout nog vaak wakker zal houden. In deze podcast wordt alvast de vraag beantwoord wat je krijgt als je twee spraakwatervallen als Dirk De Wolf en Benji Naesen samenbrengt. Host Michaël Van Damme leunde achterover en hoorde dat het goed was. Gasten: Dirk De Wolf en Benji Naesen Host: Michaël Van Damme Locatie: Mediahuis Antwerpen Uitgever: het Nieuwsblad Productie: Bert Heyvaert en Guillaume Maebe Sponsor: Skoda Montage: Elisabeth Verstraete (House of Media) Sounddesign: Xavier De Clercq (House of Media)

De Koers is van ons

De Koers is van ons

Gemaakt door: Het Nieuwsblad Eerste aflevering: 24/03/2022

De podcast De Koers is van ons heeft in totaal 151 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Café Koers na Parijs-Roubaix met Dirk De Wolf en Benji Naesen: "Van Aert haalt Van der Poel nooit meer bij in de Monumenten"

De Koers is van ons · 09-04-2023

00:00 00:49:11