Aflevering 15. Met Succes Terug Van Weggeweest: De Terugkeer Van Iraanse Man Arnhem Uit Spijkenisse, Of Zoiets, Met Nico H. Tari

15. Met succes terug van weggeweest: de terugkeer van Iraanse Man Arnhem uit Spijkenisse, of zoiets, met Nico H. Tari
· Aflevering van de podcast: De Krodkast

De Andrew Huberman van de Lage Landen is terug! Gezondheidsbroeder (en vleeseter) Nico Tari, oftewel Iraanse Man Arnhem, is voor de gelegenheid teruggekeerd van ver over de grens (uit Spijkenisse). In deze EXTRA LANGE aflevering vertelt hij over de gezondheidsvoordelen van zijn manier van leven en FILEERT hij ondeugdelijk veganistisch onderzoek. Verder is er Twitternieuws (wel heel opzienbarend dit keer), wordt Nico door faalcoach Jac geïnterviewd over zijn falen (en een wel heel bijzonder succes), worden de voor- en nadelen van technologische fruitgang en marktregulatie besproken en wordt er in Annemiek(e)s nieuwe rubriek geroddeld over (hoe kan het ook anders) Atabix. En natuurlijk nog meer, van die dingen. Eet uzelf rijk met de grensoverschrijdend goede geld- en gezondheidstips van Iraanse Man Arnhem. Overigens: wilt u de Krodkast financieel ondersteunen, maar vindt u een maandelijkse donatie toch wat al te gortig? U kunt nu ook eenmalig een bedrag overmaken via jabrown.locals.com! Quote van de week: “Heb je een beroerte?” —“Nee, maar die krijg ik wel als dit zo doorgaat”Spannend muziekje: “Hiding Your Reality” door Kevin MacLeod van Incompetech Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

De Krodkast

De Krodkast

Gemaakt door: J.A. Brown Eerste aflevering: 25/12/2022

De podcast De Krodkast heeft in totaal 16 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

15. Met succes terug van weggeweest: de terugkeer van Iraanse Man Arnhem uit Spijkenisse, of zoiets, met Nico H. Tari

De Krodkast · 30-01-2024

00:00 1:05:00