Aflevering Dm#131 Fashionclash Festival: Een Modelabel Opzetten, Doorgaan Bij Tegenslag En Hoe Samenwerkingen Te Starten!

DM#131 FASHIONCLASH Festival: Een modelabel opzetten, doorgaan bij tegenslag en hoe samenwerkingen te starten!
· Aflevering van de podcast: De Makers

?? De aflevering van vandaag is een samenwerking met het festival FASHIONCLASH! Daarom is ie extra gevuld met 3 gesprekken in 1 aflevering! ?? FASHIONCLASH is een internationale en interdisciplinaire modemanifestatie in Maastricht. Elk jaar organiseren ze een 3-daags offline & deels online festival waarin een nieuwe generatie designers en performers van over de hele wereld hun werk laten zien. Dit keer is het festival van 25 t/m 27 november in Maastricht. We hebben het over: Hoe bouw je een modelabel op? Hoe haal je geld op en hoe start je samenwerkingen? Hoe zorg je dat je volhoudt bij tegenslagen? Dit en meer in deze aflevering! Gasten: - Branko Popovic, 1 van de oprichters van FASHIONCLASH - Jessica Joosse en Fabienne van der Weiden van Fashiontechstudio LABELEDBY - Joline Kwakkenbos en Britt Liberg van Elliot Collective. Meer informatie over FASHIONCLASH: www.fashionclash.nl Presentatie en creatie: Dide Vonk? Studiobewerking: Sonya Vos? Video-Editing: Kira Kool Muziek: David Schwarz Ook een podcast? Of meer informatie over onze andere podcastproducties? Check www.demakerspodcast.com Dide uitnodigen als presentator of interviewer? Mail naar: Info@demakerspodcast.com

De Makers

De Makers

Gemaakt door: Dide Vonk Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast De Makers heeft in totaal 156 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

DM#131 FASHIONCLASH Festival: Een modelabel opzetten, doorgaan bij tegenslag en hoe samenwerkingen te starten!

De Makers · 03-11-2022

00:00 01:07:48