Aflevering Nieuwe Maritieme Over Zakendoen In Azië Met O.A. Sietse Schuilenburg Van Drie-D En Gertjan Spoormaker Van Rubber Design Aan Het Woord.

Nieuwe Maritieme Podcast over zakendoen in Azië met o.a. Sietse Schuilenburg van DRIE-D en Gertjan Spoormaker van Rubber Design aan het woord.
· Aflevering van de podcast: De Maritieme Podcast

Er staat weer een nieuwe Maritieme Podcast voor je klaar! Dit keer gaat het over zakendoen in Azië en worden er herinneringen opgehaald en ervaringen gedeeld. In deze aflevering staat Sietse Schuilenburg van Drie-D in de startblokken om zaken te doen in Azië en stelt daarover een aantal vragen. Gertjan Spoormaker van Rubber Design gaat al jaren met NMT mee naar Azië en deelt zijn ervaringen. Marjan Lacet, Trade Promotion Manager bij NMT vertelt over de Aziatische beurzen, geeft tips over het zakendoen in Azië en hoe dit verschilt met zakendoen in Europa. Dit alles in een goed gesprek met gespreksleider Michel Revet, Teamleader Communications bij NMT.   Stream snel de Podcast via de link hieronder, of zoek hem op in Apple Podcasts of Spotify!

De Maritieme Podcast

De Maritieme Podcast

Gemaakt door: Netherlands Maritime Technology Eerste aflevering: 11/03/2023

De podcast De Maritieme Podcast heeft in totaal 10 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Nieuwe Maritieme Podcast over zakendoen in Azië met o.a. Sietse Schuilenburg van DRIE-D en Gertjan Spoormaker van Rubber Design aan het woord.

De Maritieme Podcast · 17-05-2022

00:00 43:39