Aflevering Afl. 6 - Bezoek Uit Het Hoge Noorden; Marlene Bakker En Bernard Gepken Over Hun Vak, Heimwee, De Taal, Thuis Zijn En Een Werkelijk Prachtige Livesessie.

Afl. 6 - Bezoek uit het hoge noorden; Marlene Bakker en Bernard Gepken over hun vak,  heimwee, de taal, thuis zijn en een werkelijk prachtige livesessie.
· Aflevering van de podcast: De Nedersaksen

Hendrik Jan en Albert ontvangen Marlene Bakker uit Groningen. Met haar prachtige stem en liedjes heeft ze menig hart weten te veroveren. Ook de harten van Albert en Hendrik Jan. Volgens Frits Spits heeft ze met haar veelgeprezen debuutalbum ‘Raif’ een van de mooiste albums van 2018 gemaakt. Haar muziek is filmisch en gaat met gemak provincie en landsgrenzen over. Haar dialect heeft een mystieke uitstraling. Hendrik Jan krijgt er een sprookjesgevoel van. Marlene heeft medecomponist, meestergitarist en producer Bernard Gepken (Emmer -Compascuum) mee. Bernard praat mee over o.a. zijn werk voor Daniel Lohues, de taal, authenticiteit, thuis voelen, heimwee en speelt samen met Marlene enkele liedjes live. Laat u meenemen door de prachtige klanken van Marlene en Bernard. www.marlenebakker.nl www.bernardgepken.nl Centrum voor Groninger taal en cultuur: https://cgtc.nl De fotograaf waar Bernard over spreekt vind je hier: https://www.davidlachapelle.com Het fameuze radioprogramma van Henk Scholte: https://www.rtvnoord.nl/twijdeuntjes

De Nedersaksen

De Nedersaksen

Gemaakt door: Hendrik Jan Bökkers & Albert Bartelds / Topcast Media Eerste aflevering: 29/03/2022

De podcast De Nedersaksen heeft in totaal 18 afleveringen

Vorige aflevering

Afl. 5. - Hendrik Jan en Albert ontvangen Tukkerspotter en Nedersaksisch activist Martin ter Denge

Afl. 5. - Hendrik Jan en Albert ontvangen Tukkerspotter en Nedersaksisch activist Martin ter Denge

Maker: Hendrik Jan Bökkers & Albert Bartelds / Topcast Media Datum: 21/11/2021

Volgende aflevering

Afl. 7 - Gedeputeerde Roy de Witte en de gebroeders Roo uit Rouveen

Afl. 7 - Gedeputeerde Roy de Witte en de gebroeders Roo uit Rouveen

Maker: Hendrik Jan Bökkers & Albert Bartelds / Topcast Media Datum: 19-12-2021

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Afl. 6 - Bezoek uit het hoge noorden; Marlene Bakker en Bernard Gepken over hun vak, heimwee, de taal, thuis zijn en een werkelijk prachtige livesessie.

De Nedersaksen · 05-12-2021

00:00 01:00:37