Aflevering #2 - Is Freelancen Ondernemen En Moet Je 8 Uur Lang Productief Zijn Als Freelancer? Dit En Nog 5 Stellingen Over Freelancen.

#2 -  Is freelancen ondernemen en moet je 8 uur lang productief zijn als freelancer? Dit en nog 5 stellingen over freelancen.
· Aflevering van de podcast: De Online Marketing & Freelance Podcast

In De Online Marketing & Freelance Podcast bespreken de founders van De Online Kracht community, Demi en Caitlin, verschillende freelance- en marketingonderwerpen. In deze podcast bespreken wij 5 stellingen over freelancen en de vooroordelen of overtuigingen die wij zien en ervaren.  #1: Freelancen is niet zo onzeker als dat het lijkt #2: Freelancen is eigenlijk geen ondernemen #3: Ik moet veel belasting gaan betalen als freelancer, vooral als ik veel omzet maak #4: Freelance-life is eenzaam #5: Je moet elke dag 8 uur lang productief zijn Ook nog lang niet uitgepraat, wil jij ook sparren met andere freelance online marketeers en klaar om te groeien? JOIN de community voor freelance online marketeers: www.onlinekracht.com. 

De Online Marketing & Freelance Podcast

De Online Marketing & Freelance Podcast

Gemaakt door: Demi Koot en Caitlin Kanters Eerste aflevering: 30/04/2023

De podcast De Online Marketing & Freelance Podcast heeft in totaal 10 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

#3 - Van uurtje-factuurtje naar andere verdienmodellen met Digna Brand

#3 - Van uurtje-factuurtje naar andere verdienmodellen met Digna Brand

Maker: Demi Koot en Caitlin Kanters Datum: 21-04-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#2 - Is freelancen ondernemen en moet je 8 uur lang productief zijn als freelancer? Dit en nog 5 stellingen over freelancen.

De Online Marketing & Freelance Podcast · 07-04-2023

00:00 0:21:40