Aflevering S2 #16 Zoveel Tegenstrijdige Adviezen: Wat Is Nu Echt Waar? Over Verschillende Bronnen En Waar Wij Onze Informatie Op Baseren.

S2 #16 Zoveel tegenstrijdige adviezen: wat is nu echt waar? Over verschillende bronnen en waar wij onze informatie op baseren.
· Aflevering van de podcast: De PCOS Platform Podcast

Als jij de diagnose PCOS hebt, dan ben je vast wel op internet gaan kijken wat je kunt doen om ervan af te komen. Meteen vliegt het tegenstrijdige advies je om de oren: glutenvrij, zuivelvrij, koolhydraatarm, supplementen of toch weer allemaal écht niet? Wat is nu waar? Waar moet je het zoeken? Wat kun je vertrouwen? In deze podcast nemen wij je mee in hoe wij kijken naar informatie, waar onze informatie op gebaseerd is en hoe wij kijken naar verschillende informatiebronnen.  Linkjes: - www.pcosplatform.nl - www.instagram.com/pcosplatform - ?https://www.foodwatch.org/nl/current-nieuws/2019/unilever-op-wageningen-universiteit-maak-niet-enkel-het-gebouw-transparant-maar-ook-de-belangen/?

De PCOS Platform Podcast

De PCOS Platform Podcast

Gemaakt door: Isabelle en Loes Eerste aflevering: 17/04/2022

De podcast De PCOS Platform Podcast heeft in totaal 58 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S2 #16 Zoveel tegenstrijdige adviezen: wat is nu echt waar? Over verschillende bronnen en waar wij onze informatie op baseren.

De PCOS Platform Podcast · 31-03-2023

00:00 00:26:29