Aflevering 11. Peter Hoes Van Alpha Security

11. Peter Hoes van Alpha Security
· Aflevering van de podcast: De Poldercast - met en voor ondernemers op Waarderpolder Haarlem Business Park

Poldercast aflevering 11 met Peter Hoes van Alpha Security. Ruud Meijer en Stan Verstraete spreken met Peter Hoes over zijn bedrijf Alpha Security over 25 jaar beveiliging van onder andere Waarderpolder Haarlem Business Park. Hij vertelt ondermeer over wat hij en zijn collega’s tijdens hun beveiligingswerk meemaken. Peter is zeer betrokken bij de werkvloer en als eigenaar van Alpha Security is hij nog altijd ‘in het veld’ actief.  Vind je de Poldercast leuk? Geef ons dan ruim sterren en klik vooral op volgen . De Poldercast is de podcast met en voor ondernemers op Waarderpolder Haarlem Business Park. info@waarderpolder.nl Zakendoen met collega's op Waarderpolder Haarlem Business Park: ?https://www.waarderpolder.nl/lets-connect/? De Poldercast wordt gemaakt door ??Parkmanagement Waarderpolder??/ Ruud Meijer en Stan Verstraete. Opname: [topformat.com] ?Top Format? Productions / Joe Reinders. Montage & Muziek: ??A Small Gang?? in samenwerking met Sandra van Zijl.

De Poldercast - met en voor ondernemers op Waarderpolder Haarlem Business Park

De Poldercast - met en voor ondernemers op Waarderpolder Haarlem Business Park

Gemaakt door: Waarderpolder Haarlem Business Park Eerste aflevering: 01/01/2023

De podcast De Poldercast - met en voor ondernemers op Waarderpolder Haarlem Business Park heeft in totaal 11 afleveringen

Vorige aflevering

10. Lennard Groot van Top Format Productions

10. Lennard Groot van Top Format Productions

Maker: Waarderpolder Haarlem Business Park Datum: 10/01/2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

11. Peter Hoes van Alpha Security

De Poldercast - met en voor ondernemers op Waarderpolder Haarlem Business Park · 22-03-2024

00:00 00:38:14