Aflevering 83 - Hyperventilatie En Paniekstoornis: Waarom Veel Therapievormen Slechts Tijdelijk Werken En Hoe Je Hier Wél Blijvend Van Af Komt.

83 - Hyperventilatie en paniekstoornis: Waarom veel therapievormen slechts tijdelijk werken en hoe je hier wél blijvend van af komt.
· Aflevering van de podcast: De Psychologie van Geluk en Vrij Leven

Blijvend vrij van hyperventilatie? - https://asermethode.nl/blijvend-vrij-van-hyperventilatie/ Wat als je hyperventilatie hebt, of paniekstoornis? Hoe kom je daar van af? Iedereen die ooit een hyperventilatie aanval heeft gehad, of last heeft van paniekstoornis, weet hoezeer dat je leven beperkt. Het maakt je wereld echt steeds kleiner. Maar hoe kun je hier van helen? De meeste therapievormen richten zich alleen op een aanpak van de symptomen. Op de aanval zelf. Maar de echte oorzaak zit een stuk dieper. Wil je blijvend af van het hyperventileren of van je paniek, dan zul je dus ook een aanpak moeten volgen die echt naar de oorzaak kijkt. Meer informatie over hoe wij dat doen vind je hier: https://asermethode.nl/blijvend-vrij-van-hyperventilatie/   Was deze podcast inspirerend voor je? Laat dan even een review achter in je app of via google: https://g.page/r/CUL1aVKL0NTBEBI/review Samen Vrij Leven: Meld je aan voor het seminar waarin je in een hele dag steeds dieper bij jezelf komt en je oude patronen leert loslaten: https://asermethode.nl/one-day-retreat/ En volg ons op: Instagram: https://instagram.com/leervrijleven Youtube: https://youtube.com/leervrijleven Blog: https://asermethode.nl/blog Podcast: zoek in je favoriete podcast app op 'De psychologie van Geluk en Vrij Leven' of luister hem op spotify: https://open.spotify.com/show/3ydm2ZsG85HSABD8zxuv05 Community: https://asermethode.nl/community

De Psychologie van Geluk en Vrij Leven

De Psychologie van Geluk en Vrij Leven

Gemaakt door: Bas van Pelt Eerste aflevering: 05/04/2022

De podcast De Psychologie van Geluk en Vrij Leven heeft in totaal 85 afleveringen

Vorige aflevering

82 - Hoe kun je helen van trauma wat je zelf niet herinnert?

82 - Hoe kun je helen van trauma wat je zelf niet herinnert?

Maker: Bas van Pelt Datum: 05/09/2023

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

83 - Hyperventilatie en paniekstoornis: Waarom veel therapievormen slechts tijdelijk werken en hoe je hier wél blijvend van af komt.

De Psychologie van Geluk en Vrij Leven · 12-09-2023

00:00 13:29