Aflevering 106 - Vrouwen Onderling Zijn Heksen, Massages Om Van Te Gruwen (Of Te Genieten) En Grote Schoonmaak In Je Relatie

106 - Vrouwen onderling zijn heksen, massages om van te gruwen (of te genieten) en grote schoonmaak in je relatie
· Aflevering van de podcast: De Saarpodcast. 50+ maar nog lang niet dood

Kennen jullie het boek van Stéphanie Hoogenberk over vriendschap? Een hele goede schets van hoe genadeloos vrouwen met elkaar om kunnen gaan. Onze gast Francisca Kramer (journalist en psycholoog) duidt welke patronen hieraan ten grondslag liggen. Goed nieuws: de haat en nijd houdt op rond de overgang. Wiehoe! We reten massages. Francisca vindt ze heerlijk doch duur en Femke neemt ze soms om beter in contact met haar lijf te komen. Maar ondertussen gruwt ze van de aanrakingen van een vreemde. De grote vraag voor sommige stellen in langdurige relaties: should i stay or should i go? Francisca schreef er een artikel over voor onze Liefdesspecial en komt tot de conclusie dat er drie mogelijkheden zijn: 1. Grote schoonmaak. 2. Accepteren dat de relatie soms niet is wat je wil, maar wel bij elkaar blijven. 3. Uit elkaar gaan. We nemen ze alledrie door en praten over relatietrauma’s, pijnplekken, Emotionally Focused Therapy en accepteren dat er soms nu eenmaal ongemak in relaties voorkomt. Interesse in Saarpremium? Ga naar saarmagazine.nl/premium Interesse in het event op 20 april? Ga naar saarmagazine.nl/events Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

De Saarpodcast. 50+ maar nog lang niet dood

De Saarpodcast. 50+ maar nog lang niet dood

Gemaakt door: Saar Magazine Eerste aflevering: 06/04/2022

De podcast De Saarpodcast. 50+ maar nog lang niet dood heeft in totaal 137 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

106 - Vrouwen onderling zijn heksen, massages om van te gruwen (of te genieten) en grote schoonmaak in je relatie

De Saarpodcast. 50+ maar nog lang niet dood · 16-03-2024

00:00 1:04:29