Aflevering 107 - Wie Heeft Er Wél Een Goed Kussen, Doorgaan Na De Dood Van Je Man En Er Komt Een Nieuwe Gooische Vrouwen Joehoe!!

107 - Wie heeft er wél een goed kussen, doorgaan na de dood van je man en er komt een nieuwe Gooische Vrouwen JOEHOE!!
· Aflevering van de podcast: De Saarpodcast. 50+ maar nog lang niet dood

Femke en Barbara zijn een beetje starstruck, want de koningin van de Nederlandse dramaserie Will Koopman is in da house. Gelukkig was Bar net op tijd met herstellen van haar killergriep om Will uit te horen over alle nieuwe series die ze momenteel aan het maken is (Gooische Vrouwen en Oogappels, beiden in oktober op de buis). Natuurlijk bespreken we het legendarische karakter van de menopausale Merel en waarom iedereen dol op haar is. Maar we hebben het ook over hoe zwaar Will het had nadat haar man Lex zes jaar geleden overleed. Gelukkig voelt ze zijn aanwezigheid nog dagelijks, als ze over hem praat en ook als ze in hun gezamenlijke huis in Frankrijk is. Verder reten we kussens. Bar heeft er niks mee, maar Will en Femke zijn voor altijd op zoek naar een exemplaar waarop je wél in rust in slaap op kunt vallen. Nog nooit gelukt tot nu toe. ?? Abonnementen ?? Saarevents ??? Cursussen ?? Instagram ?? Facebook ?? Website Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

De Saarpodcast. 50+ maar nog lang niet dood

De Saarpodcast. 50+ maar nog lang niet dood

Gemaakt door: Saar Magazine Eerste aflevering: 06/04/2022

De podcast De Saarpodcast. 50+ maar nog lang niet dood heeft in totaal 137 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

107 - Wie heeft er wél een goed kussen, doorgaan na de dood van je man en er komt een nieuwe Gooische Vrouwen JOEHOE!!

De Saarpodcast. 50+ maar nog lang niet dood · 23-03-2024

00:00 1:00:25