Aflevering Extra 14 - Een Stinkende Sportschool Klant, 1 Mei Moet Een Feestdag Zijn En Sprookjesachtige Marktplaats Ontmoetingen

EXTRA 14 - Een stinkende sportschool klant, 1 mei moet een feestdag zijn en sprookjesachtige marktplaats ontmoetingen
· Aflevering van de podcast: De Saarpodcast. 50+ maar nog lang niet dood

Vandaag hebben we het over een onderwijzeres die haar leerlingen weer laat lezen en een stinkende sportschool klant op de voorpagina van de krant. Ook hebben we het over hoe Marktplaats kan leiden tot sprookjesachtige ontmoetingen en over de schermtijd van kinderen en hun papa's en de mama's. Verder houdt Hedy een pleidooi om van 1 mei een nationale feestdag te maken, vieren we 5 mei met een soep met Koreaanse chilivlokken en bespreken we het schijnheilige karakter van de Nederlandse regering. Tot slot nemen we ons voor voortaan praktisch en theoretisch geschoold te zeggen in plaats van hoog- en laag opgeleid. Benieuwd naar Saar Magazine? Steun ons en neem een abonnement https://www.saarmagazine.nl/abonnement-keuze/ Abonneer je gratis op de podcast van Hedy & Hadassah via https://open.spotify.com/show/1eqjm4a0mZd3DJTY2rfQ4T?si=aff2f14f38344766 ?? Abonnementen ??? Cursussen ?? Boost Je Relatie ?? Instagram ?? Facebook ?? Website Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

De Saarpodcast. 50+ maar nog lang niet dood

De Saarpodcast. 50+ maar nog lang niet dood

Gemaakt door: Saar Magazine Eerste aflevering: 06/04/2022

De podcast De Saarpodcast. 50+ maar nog lang niet dood heeft in totaal 143 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

EXTRA 14 - Een stinkende sportschool klant, 1 mei moet een feestdag zijn en sprookjesachtige marktplaats ontmoetingen

De Saarpodcast. 50+ maar nog lang niet dood · 02-05-2024

00:00 37:21