Aflevering Volle Maan Reading + Healing Meditatie

Volle maan Reading + Healing meditatie
· Aflevering van de podcast: De van 3D naar 5D Podcast

In de aflevering ga ik dieper in op de energie van de volle maan in weegschaal en geef ik een healing meditatie. In de healing meditatie neem ik je mee op een innerlijke reis, om deze balans te creëren. ?? . Zorg dat je voor de healing meditatie op een fijne plek bent waar je kunt liggen en je echt een momentje voor jezelf kunt nemen. Enjoy! ?? . Wil jij een diepe innerlijke reis maken naar jouw ware essentie, voorbij de angst, naar de liefde. Met diepgaande spirituele lessen? Schrijf je dan nu in voor de masterclass: 'Het inzicht': https://www.auroradiana.nl/mhi . In deze masterclass ik mijn inzichten die er voor hebben gezorgd, dat ik mijn ware essentie leef en elke dag dankbaar ben voor waar ik in mijn leven sta! . Liefs Aurora --- Send in a voice message: https://anchor.fm/van3dnaar5d/message

De van 3D naar 5D Podcast

De van 3D naar 5D Podcast

Gemaakt door: Aurora Kromhout van der Meer Eerste aflevering: 15/05/2022

De podcast De van 3D naar 5D Podcast heeft in totaal 32 afleveringen

Vorige aflevering

Wat is een starseed? Waar komen ze vandaan? Ben ik een starseed?

Wat is een starseed? Waar komen ze vandaan? Ben ik een starseed?

Maker: Aurora Kromhout van der Meer Datum: 27/01/2022

Volgende aflevering

Mei 2022 Energie reading + Pick a card ?

Mei 2022 Energie reading + Pick a card ?

Maker: Aurora Kromhout van der Meer Datum: 03-05-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Volle maan Reading + Healing meditatie

De van 3D naar 5D Podcast · 16-04-2022

00:00 00:20:40