Aflevering #041 - Blind Niet De Juiste Linksback Voor Oranje, Ajax Verliest 7 Punten, Maar Krijgt Slechts Een Doelpunt Tegen En Nederland Moest De Klus Klaren.

#041 - Blind niet de juiste linksback voor Oranje, Ajax verliest 7 punten, maar krijgt slechts een doelpunt tegen en Nederland moest de klus klaren.
· Aflevering van de podcast: De Verlenging

We zijn weer even verder en we gaan volledig slecht. Waren we er eerst twee weken tussen uit, kwamen we er deze week achter dat de podcast die we online hadden geplaatst klonk alsof je een ballonnetje aan het doen was in de Berghain. Erg verwarrend allemaal weer. Gelukkig komt aan alle narigheid een eind en zo ook aan deze tragedie. Vier dagen later dan gepland, doch hartstikke online. We zijn er weer. Helemaal lekker gaan. Deze week bespreken we veel over ander voetbal en ook een en ander over Ajax. Zo passeert Blind (wanneer niet?) de revue, echter, dit maal in negatieve zin. Ook bespreken we het opmerkelijke feitje dat Ajax 7 punten laat liggen in drie wedstrijden waar het slechts 1 doelpunt tegen krijgt. Verder hebben we het over Oranje en daarnaast kletsen we ook gewoon in de wilde weg. Omdat het kan. Vergeet niet te abonneren op ons youtubekanaal. Oh wacht...die hebben we niet. Joe x

De Verlenging

De Verlenging

Gemaakt door: De Verlenging Eerste aflevering: 12/10/2020

De podcast De Verlenging heeft in totaal 59 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#041 - Blind niet de juiste linksback voor Oranje, Ajax verliest 7 punten, maar krijgt slechts een doelpunt tegen en Nederland moest de klus klaren.

De Verlenging · 21-11-2021

00:00 00:55:29