Aflevering De Toekomst Van Het Nederlands Volleybal

De Toekomst van het Nederlands Volleybal
· Aflevering van de podcast: De Volleybal Podcast

Wie wordt de nieuwe bondscoach van het Nederlands damesteam? Zit er nog toekomst in het Nederlands volleybal? Waarom is Italië het volleybalwalhala? En meer over de wereld van transfers en spelersmakelaars en de nabeschouwing van het WK zitvolleybal met de bondscoach. Het komt allemaal aan bod in deze 3de uitzending van Tijd voor Volleybal! Kian Macnack (diagonaal Simplex/SSS), Eric Meijer (hoofdcoach Djopzz VC Zwolle), Ger van Heugten (bondscoach Nederlands heren zitvolleybalteam) en Christopher Peña (spelersmakelaar) zijn te gast. 00:06:03 Kian Macnack over zijn blessure en het succes bij Simplex/SSS 00:19:09 Eric Meijer bespreekt de Eredivisie Dames en de toekomst van het Nederlands team 00:35:58 Christopher Peña vertelt over de wereld van transfers en spelersmakelaars 00:50:35 Ger van Heugten blikt terug op het WK zitvolleybal 00:00:45 VK Flits - al het laatste volleybalnieuws Lees hier alles over het programma: www.tijdvoorvolleybal.nl Presentatie, concept en productie: Jeffrey Klok - Rond de Klok Producties TVV Team: Hanneke van den Broek, Quinty Wolters, Hanjo Lamberts, Chris de Groot, Fata Badalova, Ante Brinkman, Harold Vreeswijk, Beryl Klok-Daal, Matthijs Wissink Met dank aan: volleybalkrant.nl, Wenz Uitvaart, Volleybaldirect.nl, Gala, Funtec, T3Live, NVVO, 1000 drills, Meesterlijk Geschikt

De Volleybal Podcast

De Volleybal Podcast

Gemaakt door: Rond de Klok Producties Eerste aflevering: 24/07/2022

De podcast De Volleybal Podcast heeft in totaal 15 afleveringen

Vorige aflevering

WK Special | TVV #2

WK Special | TVV #2

Maker: Rond de Klok Producties Datum: 16/10/2022

Volgende aflevering

Supercups, Ingrid Visser Awards en ActionType | TVV Uitzending 4

Supercups, Ingrid Visser Awards en ActionType | TVV Uitzending 4

Maker: Rond de Klok Producties Datum: 20-12-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

De Toekomst van het Nederlands Volleybal

De Volleybal Podcast · 14-11-2022

00:00 01:03:19