Aflevering Na Arsenal-Uit Is De Wedstrijd Tegen Fc Twente De Tweede Échte Test Van Dit Seizoen Voor Psv

Na Arsenal-uit is de wedstrijd tegen FC Twente de tweede échte test van dit seizoen voor PSV
· Aflevering van de podcast: De Warming-up

De Eredivisie wordt na een interlandperiode hervat. De topper van het weekend is natuurlijk FC Twente tegen PSV in De Grolsch Veste. Heracles Almelo gaat op bezoek bij collega-promovendus Almere City en kan eigenlijk alleen een overwinning gebruiken. In de podcast De Warming-up blikken clubwatchers Leon ten Voorde en Ralph Blijlevens met host Frank Bussink vooruit op het komende voetbalweekend.

De heren beginnen met Heracles. De ploeg van John Lammers zit in een neerwaartse spiraal en heeft een overwinning nodig om die te doorbreken. Kan dat in Almere? Ralph heeft er wel vertrouwen. „Voorafgaand aan het seizoen denk je toch: ‘dit is een wedstrijd waar je drie punten pakt’”, vertelt de Heracles-watcher. De komt hem wel op kritiek te staan van Leon en Frank.

Voor FC Twente wacht dus het duel met PSV. „Een affiche waar heel veel mensen naar uit kijken", vertelt Leon. Ook clubwatcher van PSV, Rik Elfrink (die telefonisch zijn bijdrage levert) is het daar mee eens. Maar komt PSV met knikkende knietjes naar De Grolsch Veste, vraagt Frank zich af. „Nee, dat niet", aldus Elfrink. „Maar het wordt wel een wedstrijd waarin PSV écht wordt getest.”

Terug naar Heracles. Wat is er toch aan de hand met Antonio Satriano? Hij speelt niet en als hij een kans krijgt in een oefenwedstrijd, loopt hij de kantjes er vanaf. Ralph ziet nog wel toekomst voor de Italiaanse spits in Almelo. Leon is minder positief. „Ik durf hier wel te wedden dat hij volgend jaar niet meer bij Heracles speelt.” See omnystudio.com/listener for privacy information.

De Warming-up

De Warming-up

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 30/09/2023

De podcast De Warming-up heeft in totaal 29 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Na Arsenal-uit is de wedstrijd tegen FC Twente de tweede échte test van dit seizoen voor PSV

De Warming-up · 24-11-2023

00:00 00:29:20