Aflevering Fc Twente Verdient Meer Aan Bieromzet Dan Aan Spelersverkoop? Dat Is Een Beetje Z'n Eigen Leven Gaan Leiden

FC Twente verdient meer aan bieromzet dan aan spelersverkoop? Dat is een beetje z'n eigen leven gaan leiden
· Aflevering van de podcast: De Warming-up

FC Twente trapt het eredivisieweekend op vrijdagavond af met een thuiswedstrijd tegen Excelsior. Heracles Almelo mag het weekend afsluiten: zondag wacht om 16.45 uur de uitwedstrijd tegen Vitesse. Hoe staan de Twentse voetbalclubs ervoor? In de podcast De Warming-up blikken clubwatchers Leon ten Voorde en Ralph Blijlevens met host Frank Bussink vooruit.

De grote vraag bij FC Twente: wie begint er als linksbuiten tegen Excelsior. Is dat, net als tegen PSV en Go Ahead Eagles, Youri Regeer? Of wordt het Younes Taha of Michel Vlap, die terugkeert van een blessure? „In de kleine ruimtes tegen Excelsior heb je denk ik meer aan Michel Vlap", zegt Leon. Maar is Vlap fit genoeg om te starten? Daar was trainer Joseph Oosting wat schimmig over. „Maar Vlap heeft wel een bepaalde status..”

Heracles naar Vitesse Bij Heracles Almelo zijn er weinig vragen. Ralph verwacht dat trainer John Lammers met dezelfde elf namen begint als tegen Sparta vorig weekend. En dat betekent met Sven Sonnenberg in de basis. Leon snapt dat niet. „Waarom gaat hij (Lammers, red.) niet voor Bultman? Je wilt als club toch ook nog waarde op het veld creëren?” Ralph is wel content met Sonnenberg, maar stelt Leon ook gerust. „Lammers is voorzichtig met Bultman. Hij wil hem rustig brengen.” See omnystudio.com/listener for privacy information.

De Warming-up

De Warming-up

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 30/09/2023

De podcast De Warming-up heeft in totaal 29 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

FC Twente verdient meer aan bieromzet dan aan spelersverkoop? Dat is een beetje z'n eigen leven gaan leiden

De Warming-up · 08-12-2023

00:00 00:26:10