Aflevering Dat Er Na Vorig Seizoen Geen Interesse Was Voor Gijs Smal, Was Voor Hem En Fc Twente Een Enorme Teleurstelling

Dat er na vorig seizoen geen interesse was voor Gijs Smal, was voor hem en FC Twente een enorme teleurstelling
· Aflevering van de podcast: De Warming-up

FC Twente neemt het op tegen Sparta, terwijl Heracles op bezoek gaat bij Feyenoord in De Kuip. Hoe staan de ploeg ervoor? In een nieuwe aflevering van De Warming-up blikken clubwatchers Leon ten Voorde en Ralph Blijlevens met host Frank Bussink vooruit op het eredivisieweekend.

Natuurlijk staan de heren stil bij het overlijden van Kees Rijvers. Wat maakte hem zo belangrijk voor FC Twente? En de geruchten over Gijs Smal worden sterker. Dat hij nog bij FC Twente zit en niet na een sterk vorig seizoen vertrok, is volgens Leon een teken aan de wand.

Heracles speelt zondagavond laat pas op bezoek bij Feyenoord. Als het aan Ralph ligt, zet trainer Erwin van de Looi linksbuiten Emil Hansson een keertje op de bank. „Je moet beginnen met de sterkste elf en daar hoort hij op dit moment niet bij.” See omnystudio.com/listener for privacy information.

De Warming-up

De Warming-up

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 30/09/2023

De podcast De Warming-up heeft in totaal 28 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Dat er na vorig seizoen geen interesse was voor Gijs Smal, was voor hem en FC Twente een enorme teleurstelling

De Warming-up · 08-03-2024

00:00 00:29:23