Aflevering Bij Fc Twente Mogen Ze Wel Wat Meer Lawaai Maken Tegen De Arbitrage

Bij FC Twente mogen ze wel wat meer lawaai maken tegen de arbitrage
· Aflevering van de podcast: De Warming-up

Na de heerlijke zege op AZ kruist Heracles dit weekend de degens met Sparta Rotterdam op Het Kasteel. FC Twente wil de bittere nasmaak van de 3-3 in Heerenveen wegspoelen tegen Fortuna Sittard in De Grolsch Veste.

Clubwatchers Ralph Blijlevens en Leon ten Voorde blikken met host Frank Bussink in een nieuwe aflevering van De Warming-up vooruit op het Eredivisieweekend.

Dat weekend kan voor FC Twente maar zo eens heel fraai uitpakken. In eigen stadion winnen en vervolgens achterover leunen om te kijken of het gat met AZ, dat op bezoek moet bij PSV, groter wordt. Of is dat te simpel gedacht? 

Bij Heracles zullen ze het goede gevoel van de overwinning op AZ mee willen nemen naar Rotterdam op Het Kasteel. De ploeg mist wel aanjager en sterkhouder Brian De Keersmaecker tegen Sparta. Hoe groot gat dat gemis zijn in Rotterdam? See omnystudio.com/listener for privacy information.

De Warming-up

De Warming-up

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 30/09/2023

De podcast De Warming-up heeft in totaal 28 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Bij FC Twente mogen ze wel wat meer lawaai maken tegen de arbitrage

De Warming-up · 05-04-2024

00:00 00:35:20